Τοπικά

Θα γυρίσουν οι καρέκλες των coaches του «The Voice» για τον νεαρό Τρικαλινό;;;

Ποιος από τους τέσσερις coaches του «The Voice» θα πατήσει το κουμπί για να δεχτεί στην ομάδα του, το νεαρό, με καταγωγή χωριό του Δήμου Φαρκαδόνας, που δήλωσε συμμετοχή στον μεγαλύτερο, τηλεοπτικό, μουσικό διαγωνισμό που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ;

Ο ταλαντούχος συντοπίτης μας, τις προηγούμενες μέρες συμμετείχε στα γυρίσματα του διαγωνισμού, ανέβηκε στο stage και ερμήνευσε το τραγούδι του.

Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες της «ΚΡΗΝΗ LIVE» θα εμφανιστεί τα επόμενα Σαββατοκύριακα κι όλοι αναμένουμε να δούμε την αντίδραση των τεσσάρων κριτών, Κωνσταντίνου Αργυρού, Πάνου Μουζουράκη, Έλενας Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά…

Ο νεαρός με καταγωγή χωριό του Δήμου μας, τα στοιχεία του οποίου δεν αποκαλύπτουμε μέχρι και την επίσημη εμφάνιση του στους τηλεοπτικούς δέκτες, διεκδικεί κι αυτός με τη σειρά του τον τίτλο της καλύτερης φωνής της Ελλάδας. Άραγε έκανε τις καρέκλες των κριτών να γυρίσουν…Υπομονή λίγων ημερών….

Εμείς απλά τον συγχαίρουμε κι έχουμε κατά νου μας…τι μοναδικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε κατά καιρούς, δίπλα στον….!!!

krinitrikalon.gr

Προτεινόμενα άρθρα κατηγορίας

Αφήστε ένα σχόλιο