Ελλάδα

Υπέταξαν και… πέταξαν εκτός την Τουρκία τα κορίτσια της Ελλάδας

Την παραμονή της στη League Α του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 εξασφάλισε η Εθνική ποδοσφαίρου των νεανίδων, επικρατώντας 2-0 της Τουρκίας στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας, στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της για τον 2ο προκριματικό όμιλο. Η ομάδα του Γιώργου Παπακώστα ήταν πολύ ανώτερη, κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και βρήκε το γκολ που δικαιούτο στο 63΄, με σκόρερ τη Βασιλική Γιαννακά, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 83΄ η Μαρία Σαριδάκη.

Με τη σημερινή νίκη της, η ελληνική ομάδα τερμάτισε τρίτη στον όμιλο με τέσσερις βαθμούς και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου θα αγωνιστεί και πάλι στη League A. Την πρώτη θέση με 7β. πήρε η Ολλανδία, η οποία νίκησε 2-0 τη Σουηδία στη Ναύπακτο και την άφησε δεύτερη με έξι βαθμούς.

Ελλάδα (Γιώργος Παπακώστας): Γρίβα (88΄ Στανίνου), Παπαϊωάννου, Πλακιά (88΄ Σιδηροπούλου), Κοκμοτού, Γιαννακά, Κωστοπούλου (77΄ Σαριδάκη), Νταρζάνου (70΄ Γεωργούλα), Καλέση, Καρυπίδη, Ραπάνη (88΄ Φραγκοπούλου), Χαλατσογιάννη.

Τουρκία (Μπεγκούμ Ουρεσίν): Ισιέρ, Σεμερτσλόγλου, Κανσού-Καρά, Ντεμίρ, Μπεγιαζτέπε, Ογκιούζ (73΄ Μαρτς), Πολάτ (73΄ Καγιά), Κουγιουτσάκ (46΄ Γιλντίζ), Σανβέρ (67΄ Τσεϊλάν), Τιτίζ (59΄ Μπουγιουκτάζ), Σουρούλ.

Προτεινόμενα άρθρα κατηγορίας

Αφήστε ένα σχόλιο