Τοπικά

Εμβολιάστηκαν μαζί Δημήτρης Παπαστεργίου και Γιώργος Λουλές

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρης Παπαστεργίου πέρασε τις πύλες του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας για να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. Στο Κέντρο Υγείας βρέθηκε η «ΚΡΗΝΗ LIVE» καταγράφοντας αποκλειστικές εικόνες από την έλευση του δημάρχου Τρικκαίων στο τοπικό εμβολιαστικό κέντρο.

Τον κ. Παπαστεργίου υποδέχτηκε η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας κα Βιολέτα Ροκκά, η οποία τον συνόδευσε στην αίθουσα του εμβολιασμού. Λίγο αργότερα ο δήμαρχος του μητροπολιτικού Δήμου της χώρας λάμβανε την πρώτη σωτήρια δόση, με το εμβόλιο της AstraZeneca, ανανεώνοντας το ραντεβού του στο ίδιο σημείο και χώρο μετά από δυο περίπου μήνες. Ο κ. Παπαστεργίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με γιατρούς και νοσηλευτές, καθώς επίσης και με νέους ηλικίας 30 έως 39 και 40 plus που καταφθάνουν καθημερινά με αυξητική ένταση για να πραγματοποιήσουν το εμβόλιο θωρακίζοντας τον οργανισμό τους. Ο κ. Παπαστεργίου κάλεσε τους πολίτες να προχωρήσουν στον εμβολιασμό, καθώς αποτελεί το σημαντικότερο μέτρο για την προστασία μας και την επιστροφή στην ομαλότητα.

Λίγο αργότερα στην Φαρκαδόνα βρισκόταν για τον εμβολιασμό και ο δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων από την πλευρά της αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Λούλες που πραγματοποίησε τον εμβολιασμό.

Κατά την έξοδο τους από το εμβολιαστικό κέντρο της Φαρκαδόνας οι κ.κ. Παπαστεργίου και Λουλές, έλαβαν ένα λουλούδι από τα χέρια της συναδέλφου τους δημοτικής συμβούλου και αντιδημάρχου Τρικκαίων κα Γεωργία Κοτρώνη-Μπαλοδήμου, η οποία είναι εργαζόμενη γιατρός στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας.

krinilive

Προτεινόμενα άρθρα κατηγορίας

Αφήστε ένα σχόλιο