Διεθνή

14χρονη χριστιανή από το Πακιστάν, βασανίστηκε και βιάστηκε για να ασπαστεί το Ισλάμ

Μια 14χρονη χριστιανή από το Πακιστάν, η οποία βασανίστηκε για να ασπαστεί στο Ισλάμ μετά την απαγωγή της, επανενώθηκε με την οικογένειά της.

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο, το κορίτσι, που αναφέρεται μόνο με το όνομα Sneha, απήχθη από το σχολείο στην αποικία Bahar στην Lahore στις 14 Ιανουαρίου από έναν μουσουλμάνο άνδρα, σύμφωνα με το Κέντρο Νομικής Βοήθειας και Διακανονισμού (CLAAS) μια διακρατική οργάνωση που εργάζεται για τους Χριστιανούς που διώκονται στο Πακιστάν.

Η Sneha ρίχτηκε στο πίσω μέρος ενός φορτηγού και ξυλοκοπήθηκε από έξι αγόρια που πήδηξαν στο όχημα, ανέφερε η CLASS. Όταν ο Sneha αρνήθηκε να υπογράψει ορισμένα λευκά έγγραφα – αργότερα διαπιστώθηκε οτι ήταν άδεια γάμου και πιστοποιητικό μετατροπής θρησκείας – βασανίστηκε και βιάστηκε. Οι απαγωγείς απειλούσαν τη Sneha με «σοβαρές συνέπειες» εάν αποκάλυψε την ταυτότητά τους και υπονοούσαν ότι θα έβλαπταν επίσης τις δύο μεγαλύτερες αδελφές της. Πέντε ημέρες μετά την απαγωγή της, η αστυνομία βρήκε την Sneha και την επέστρεψε στην οικογένειά της.

Παρόλο που η Sneha επανενώθηκε με τους γονείς της, η οικογένεια έχει μετακομίσει σε μια άγνωστη τοποθεσία καθώς συνεχίζουν να δέχονται απειλές από τους απαγωγείς, οι οποίοι ζητούν να σταματήσουν την δίωξη εναντίον τους.

christianheadlines.com

Προτεινόμενα άρθρα κατηγορίας

Αφήστε ένα σχόλιο