Τοπικά

Τσιόβολος: “Χορηγός ο πατέρας και η μάνα!!!”

Για τις αντιξοότητες κάτω απο τις οποίες προσπαθεί να κάνει πρωταθλητισμό μίλησε σήμερα το πρωί στην αθλητική εκπομπή του FM 100 “Στα Γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει” ο πρωταθλητής πια Ευρώπης στο Beach Wrestling Απόστολος Τσιόβολος, αθλητής του ΑΣ Τρίκαλα και του Βασίλη Μότσιου: “Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία στήριξη από την Πολιτεία. Καλούμαστε να προπονούμαστε επαγγελματικά και να εκπροσωπούμε την χώρα σε διεθνείς οργανώσεις αλλά επί της ουσίας είμαστε ερασιτέχνες. Αν μπορούσα να βάλω έναν χορηγό στην φανέλα μου θα έβαζα μία φωτογραφία του πατέρα μου και μία της μάνας μου. Φτωχή οικογένεια που από το υστέρημα της προσπαθεί να με στηρίξει και στις σπουδές (σ.σ. είναι τριτοετής στο ΤΕΦΑΑ) και στον πρωταθλητισμό. Δεν σας κρύβω ότι είμαι ήδη σε αναζήτηση δουλειάς”.

Για την επιτυχία του στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Beach Wrestling (πάλη στην άμμο) είπε: “Είμαι εστιασμένος στην ελληνορωμαϊκή αλλά είπα να το δοκιμάσω μιας και είναι συνδυασμός των δύο στυλ ενώ κάθε σημείο του σώματος που αγγίζει την άμμο μετρά σαν πόντος. Ήμουν στα μετάλλια στο Πανελλήνιο και αφού είχα δικαίωμα να συμμετάσχω στο Πανευρωπαϊκό το έκανα και πήρα την πρώτη θέση. Επόμενος στόχος το Παγκόσμιο που θα γίνει σε λίγες μέρες στην Ρουμανία όπου και πάλι θα προσπαθήσω να πάρω ένα μετάλλιο”.

Μεγάλος του στόχος όμως είναι η διάκριση στην ελληνορωμαϊκή: “Πέρα απο τα μετάλλια σε πανελλήνιο επίπεδο συμμετείχα φέτος και στο Παγκόσμιο Εφήβων όπου δεν λειτούργησε τίποτα καλά. Συνεχίζω να δουλεύω όμως εντατικά με στόχο μετάλλια σε διεθνείς διοργανώσεις”.

Τέλος κάτι που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ότι ο Αποστόλης είναι και δεινός ποδοσφαιριστής αφού έχει το δελτίο του στην ομάδα Νέων των Τρικάλων αποτελώντας εφιάλτη για τους αντίπαλους αμυντικούς: “Το ποδόσφαιρο είναι η μεγάλη μου αγάπη. Έπαιξα πρόπερσι με την ομάδα Νέων του ΑΟΤ αλλά πέρυσι δεν διεξήχθη το πρωτάθλημα. Αν γίνει φέτος και μου το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου θέλω να είμαι στην ομάδα” είπε χαρακτηριστικά…

Προτεινόμενα άρθρα κατηγορίας

Αφήστε ένα σχόλιο