Ελλάδα

Lockdown: Ξεκίνησε η απαγόρευση όμως το 13033… απαντάει κανονικά

Σε εφαρμογή βρίσκεται από απόψε ο περιορισμός στις μετακινήσεις των πολιτών σε όλη τη χώρα, από τις 21:00 έως τις 5:00 το πρωί – Οι μετακινήσεις που επιτρέπονται είναι αυστηρά και μόνο για λόγους εργασίας, υγείας και συνοδείας των κατοικίδιων ζώων σε κοντινή απόσταση από την κατοικία – Ωστόσο προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι αν κάποιος πολίτης στείλει sms στο 13033 για μετακίνηση που επιτρέπεται πριν τις 21:00 λαμβάνει έγκριση.

Σημειώνεται ότι οι μετακινήσεις κατά τις ώρες 21:00 έως τις 5:00 το πρωί γίνονται με βεβαίωση εργαζομένου αν η μετακίνηση πραγματοποιείται για λόγους εργασίας ή με αποστολή SMS ή έντυπη βεβαίωση κατ’ εξαίρεση μετακίνησης, αν πρόκειται για μετακινήσεις για λόγους υγείας (με sms με τον κωδικό 1) ή για κίνηση με το κατοικίδιο (sms με τον κωδικό 6).

Παρόλα αυτό εντύπωση το γεγονός ότι αν κάποιος πολίτης στείλει sms στο 13033 για μετακίνηση που επιτρέπεται πριν τις 21:00 λαμβάνει κανονικα έγκριση. Για παράδειγμα εάν σταλεί μήνυμα με κωδικό 4… η απάντηση έρχεται κανονικά “ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ 4”

Προτεινόμενα άρθρα κατηγορίας

Αφήστε ένα σχόλιο