Τοπικά

Υψηλός αριθμός κρουσμάτων και σήμερα Δευτέρα στα Τρίκαλα

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση τηςκρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τιςκοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σευπάρχουσες και νέες εστίες.

Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τιςΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποίαπραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι.

Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικόγνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία τωνπροσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

-Στην περιοχή των Τρικάλων Καταγράφηκαν 8 νέα κρούσματα Covid -19. 3 κρούσματα αποτελούν επαφές κρουσμάτων (18/09/2020) και προέκυψαν κατόπινΙχνηλατήσεως ενώ 3 ακόμη κρούσματα αποτελούν επαφές κρουσμάτων (07/09/2020-16/09/2020-19/09/2020) και εξετάστηκαν στο Γ.Ν. Τρικάλων. Επιπρόσθετα 1 ακόμηκρούσμα προσήλθε στο Γ.Ν. Τρικάλων κατόπιν συμπτωματολογίας ενώ τέλος 1κρόυσμα επέστρεψε απο περιοχή με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο και εξετάστηκεστο Γ.Ν Τρικάλων κατόπιν συμπτωμάτων.

-Στην περιοχή της ΛάρισαςΚαταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid -19.Και τα 2 κρούσματα αποτελούν επαφές κρούσματος (16/09/2020)και εξετάστηκαν σειδιωτικό εργαστήριο.

-Στην περιοχή του Βόλου Καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid -19. Το κρούσμα δεν διαθέτει ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και εξετάστηκε σειδιωτικό εργαστήριο κατόπιν συμπτωματολογίας.

Προτεινόμενα άρθρα κατηγορίας

Αφήστε ένα σχόλιο