Uncategorized

Επίθεση με βιτριόλι: Μια ανάσα από την εξιχνίαση

Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή δύο γυναικών για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης στην Καλλιθέα και οι Αρχές αναφέρουν ότι βρίσκονται πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο γυναίκες που έχουν προσαχθεί αρχικά δεν αξιολογήθηκαν ως έπρεπε, λόγω ανεπάρκειας στοιχείων. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της έρευνας προέκυψαν νέα στοιχεία εις βάρος τους και ο εντοπισμός τους ήταν ζήτημα ωρών για την ΕΛ.ΑΣ.

ADVERTISING

Οι Αρχές προσπαθούν να «θωρακίσουν» τη δικογραφία της υπόθεσης με αποδεικτικά στοιχεία, καθώς η δράστιδα έχει φροντίσει να καλύψει τα ίχνη της.

Υπενθυμίζεται ότι δημοσίευμα του «Βήματος» ανέφερε ότι η δράστις είναι μία γυναίκα από την Αθήνα, της οποίας τα ίχνη είχαν εξαφανισθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και αναζητείτο από τις αστυνομικές αρχές.

Η εν λόγω γυναίκα δεν ανήκει στον αρχικό κύκλο των υπόπτων από το προσωπικό κι επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης που είχε απασχολήσει στην πρώτη φάση τις διωκτικές αρχές, όπως αναφέρει «Το Βήμα». Φέρεται να διατηρούσε περιστασιακή σχέση με άντρα ο οποίος είχε προσωπική επαφή με την άτυχη 34χρονη κάτι που θεωρήθηκε από την ύποπτη ως «εμπόδιο» για να υπάρξει μόνιμος δεσμός μαζί του. Κάτι ωστόσο που φέρεται να αρνείτο κι ο ίδιος ο εν λόγω άνδρας. Αστυνομικοί μιλούν για «εμμονή» τής εν λόγω γυναίκας σε βάρος της 34χρονης.

newpost.gr

Προτεινόμενα άρθρα κατηγορίας

Αφήστε ένα σχόλιο