Ελλάδα

Ντου της αστυνομίας στην Αγ. Παρασκευή – Τα έσπασαν οι 300 νεαροί (vids)

Όταν ομάδα περίπου 300 νεαρών συγκεντρώθηκε στην Αγία Παρασκευή, προκειμένου να κάνει πάρτι με μπύρες και μουσική και έγινε αντιληπτή από την Αστυνομία, τα αίματα… άναψαν με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν επεισόδια με πέτρες, μπουκάλια και αντικείμενα.

Η συγκέντρωση έγινε αμέσως αντιληπτή από τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες ζήτησαν να διαλυθεί το πλήθος, καθώς παραβίαζε τους κανόνες περί συγχρωτισμού, στην προσπάθεια να επιστρέψει η κοινωνία σε μία κανονικότητα, διατηρώντας παράλληλα τη διασπορά του νέου κορονοϊού σε χαμηλά επίπεδα.

Στην περιοχή μετέβησαν διμοιρίες των ΜΑΤ, τα μέλη των οποίων δέχθηκαν πέτρες και μπουκάλια από τους συγκεντρωμένους, οι οποίοι παρέμειναν στη πλατεία, φωνάζοντας ύβρεις κατά των Αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν με χημικά, προκειμένου να διαλύσουν το συγκεντρωμένο πλήθος.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στην οποία υπήρξε συγκέντρωση εκατοντάδων ατόμων στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη. Το βράδυ της Δευτέρας είχε σημειωθεί παρόμοια συγκέντρωση ατόμων, όπως είχε καταγγείλει ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Διακογιάννης, αναρτώντας και τη σχετική φωτογραφία στο Facebook.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς κάνει λόγο για προσκλήσεις που «μοιράστηκαν» με ηλεκτρονικό τρόπο επισημαίνοντας ότι «τέτοιου είδους συνωστισμοί αποτελουν ωρολογιακές βόμβες για την μετάδοση του κορωνοϊού». Προαναγγέλλει, δε, ότι θα θέσει το θέμα στον πρωθυπουργό επισημαίνοντας και το πρόβλημα της διακίνησης ναρκωτικών με ορμητήριο τη συγκεκριμένη πλατεία.

Πηγή Sportime.gr

Προτεινόμενα άρθρα κατηγορίας

Αφήστε ένα σχόλιο