Τοπικά

Κούγιας: “Είδα στην ομάδα των Τρικάλων ένα παίκτη που μου άρεσε πάρα πολύ”

Στην αναμέτρηση του Ιωνικού με τον ΑΟ Τρίκαλα παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας ο οποίος πριν απο μερικές ημέρες παραχώρησε τον Πλατέλλα στην ομάδα της Νίκαιας. Ο κ. Κούγιας μιλάει στο goal-trikala.gr σημειώνοντας πως του άρεσε παίκτης από την ομάδα των Τρικάλων ενώ δήλωσε αισιόδοξος για την παραμονή της ΑΕΛ.

Για το πως είδε την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ιωνικό και τον ΑΟΤ;
“Ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι βέβαιο ότι θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα το οποίο προβλέπω θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και θα κριθεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική, τόσο για την ομάδα που θα ανέβει απευθείας όσο και για την ομάδα που θα παίξει μπαράζ. Εκτός εάν η αναδιάρθρωση του κυρίου Αυγενάκη οδηγήσει σε απευθείας άνοδο δύο ομάδων”.

Για το πλάνο του ΑΟ Τρίκαλα με νεαρούς παίκτες:
“Έχουν αλλάξει τα πράγματα. Εκείνο που είδα είναι ότι είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα. Χάρηκα πολύ για την πρόοδο του Σουλιώτη, τον οποίο εγώ έκανα επαγγελματία στην ΑΕΛ και έπαιξε και παιχνίδια στην χρονιά που πήραμε και το πρωτάθλημα και στην χρονιά που ανεβήκαμε. Επίσης μου άρεσε πάρα πολύ η ηρεμία που υπάρχει στην ομάδα και παρά το ότι ήταν ένα παιχνίδι που ο Ιωνικός είχε μια συντριπτική κατοχή ελάχιστα προβλήματα δημιούργησε και εξαιτίας της εξαιρετικής παρουσίας του Γιακουμή.
Για αυτό βλέπω παιχνίδια και της Super League 2 και της Football League. Μην ξεχνάτε ότι πέρυσι πήραν 4 ποδοσφαιριστές από αυτή την κατηγορία. Τον Ηλιάδη, τον Γλυνό, τον Γρηγορόπουλο, τον Μαϊδανό που είναι όλοο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές και θα κάνουν μεγάλη καριέρα. Είδα στην ομάδα των Τρικάλων ένα παίκτη που μου άρεσε πάρα πολύ, όπως και στον Ιωνικό είδα ένα παίκτη που μου άρεσε πάρα πολύ αλλά δεν θέλω να πω τα ονόματα τους”.

Στην ερώτηση αν θα τα καταφέρει η ΑΕΛ;
“Περνάμε μια πολύ δύσκολη περίοδο και πληρώνουμε ένα πολύ κακό προπονητή και ένα πολύ κακό χαρακτήρα, τον Γρηγορίου ο οποίος μας διέλυσε. Μια ομάδα που ήταν έτοιμη όπως την είχε παραδώσει ο Φέστα την προηγούμενη χρονιά. Δεν ξέρω αν το έκανε σκόπιμα γιατί το γεγονός ότι είχε ήδη συμφωνήσει ήδη με την Λαμία το έμαθα εκ των υστέρων και είχε συζητήσει ήδη πολύ πιο πρίν φύγει από την ομάδα μας. Και δεν ξέρω αν ήταν σκόπιμες οι τραγικές του επιλογές με την ΑΕΛ τις τελευταίες αγωνιστικές που μας στέρησαν πάρα πολλούς βαθμούς. Δυστυχώς εμπιστεύτηκα τον Γρηγορίου και μου διέλυσε την ομάδα. Υπάρχει μια σκιά στην προσωπικότητα του που όλοι την ξέρουμε και δεν την λέμε.
Εν πάση περιπτώση όμως εγώ είμαι ένας άνθρωπος που ποτέ ομάδα μου δεν έχει υποβιβαστεί και παρά το ότι έχω χαλάσει πάρα πολλά χρήματα αυτή την περίοδο, ουσιαστικά φτιάχνω την καινούργια ΑΕΛ. Την εμπιστεύομαι στον κ. Φέστα. Είναι και αυτός ένας άνθρωπος πολύ σκληρός στην δουλειά του και είμαι βέβαιος ότι στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας, που θέλω να πιστεύω ακόμα, γιατί βλέπω τα αποτελέσματα και των άλλων ομάδων. Δηλαδή η σημερινή ισοπαλία μεταξύ Παναιτωλικού και Λαμίας αλλά και η ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα , δημιουργούν άλλα δεδομένα στην μάχη αυτή που δίνουμε. Εγω θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος θα κατακτήσουμε μια θέση πάνω από την δέκατη. Τις επόμενες ημέρες θα δείτε τις μεταγραφικές μας κινήσεις και θα το καταλάβετε”.

goal-trikala.gr

Προτεινόμενα άρθρα κατηγορίας

Αφήστε ένα σχόλιο